Vi skal have en baby!

Baby shopping

//BABY// Det skal ikke være nogen hemmelighed, at siden jeg tog den positive test 24/12, så har jeg kigge på maaaange webshops allerede. Vi har sågar også købt lidt forskellige ting; ulddragter, dundragt til næste vinter, lidt havre farvede godter i økologisk bomuld! Jason fortalte mig igår han faktisk fandt det lidt angstprovokerende da vi første gang var ude og kigge på bany ting hjemme i Aalborg, og jeg kan godt forstå ham! Det var 4-5 dage efter vi fandt ud af det, intet var sunket ind. Men vi vidste også at vi ikke kommer til Dk igen inden august, og vi vidste at babyting i Danmark er 100 gange nicere end i England. Så vi var ligesom nødt til at gøre det. Nu er vi heldigvis meget længere henne og sæt er mere sikkert. Så idag er det faktisk J som har bestemt vi skal ud og kigge på Stokke barnevogn og babytøj <3 Efter vi har offentliggjort nyheden et det hele meget mere virkeligt for ham, det er så sødt! I mellemtiden har jeg nærmest klikket hele H&Ms Conscious kollektion hjem i 100% økologisk bomuld, hold op det er flot!

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here / 13 – Here / 14 – Here / 15 – Here / 16 – Here / 17 – Here / 18 – Here / 19 – Here / 20 – Here / 21 – Here / 22 – Here / 23 – Here //

1 kommentar

  • Natascha

    STORT tillykke!! Hvor er det altså bare dejligt for jer. Må sige at jeg bliver en smuuule skruk også når jeg ser sådan noget sødt babytøj! Tror dog liiige jeg venter 5-7 år.. Hehe. Heldigvis bliver jeg tante til en lille pige til Juli, så mon ikke hun skal forkæles med lidt at det søde ovenover!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal have en baby!