Vanvittige tilbud på Vans

Søndags tanker fra en kold januar og lidt af en januar liste

//FASHION & LIFESTYLE// I får lige outfittet fra igår. Rent faktisk første outfit billede siden d 16/12!! What? Det er fuldstændig vanvittigt og nok første gang det er sket i de 7-8 år bloggen har eksisteret. Hvad kan jeg sige, har vel haft brug for en lille detox 🙂 Og det sætter ligesom nogle tanker igang omkring forbrug og genbrug, tanker som jeg prøver at sætte i en januar liste, ting jeg gerne vil opnå denne måned:

 • Købe absolut intet til mig selv.
 • Blive bedre til at genbruge de outfits jeg allerede har i garderoben. Som outfitttet på billederne: mit yndlings sommer outfit bare tilsat strømpebukser.
 • Få ryddet op i garderoben, samt viktualierum og opbevaringsrum. Vi skal have skabt masser af plads i lejligheden! Jeg er ved at være godt træt af at opbevare ting vi ikke bruger! Gamle æsker til Apple produkter! Og andre ting som bare står og samler støv. Nyt år – mere plads tak!
 • Jeg vil bage hver søndag i denne måned. For jeg elsker at bage og det er rart til at have i løbet af ugen. Sådan en hjemmebagt bolle kl 11 med en kop te, amen det er jo bare konge!
 • Spise havregrød hver dag til morgenmad i hverdagen, for det gør så meget godt for mig og min mave.
 • Dyrke Yoga mindst to gange om ugen.
 • Få styr på økonomien og gang i nogle gode opsparinger. Okay får det til at lyde værre end det er, for begge ting er der faktisk styr på. Men hvis jeg kommer til at bruge færre penge på mig selv, kan jeg ligeså godt smide de ekstra penge mod opsparing?
 • Og apropos de penge, så skal jeg virkelig have fikset min skærm på telefonen. Den har været smadret siden min 30 års fødselsdag i juni.. orker bare ikke bruge penge på sådan noget. Men samtidig er det også super irriterende jeg har sorte streger over hele skærmen og jeg knap kan ramme de rigtige bogstaver på tastaturet.
 • Få lavet en masse lækkert juice fyldt med gode vitaminer.
 • Sidst vil jeg virkelig gerne få prøvet det nye mexicanske spisested som web åbnet her i Bristol, da det skulle være helt genialt! Men måske det kommer på februar listen i stedet.

 

// Dress – H&M (similar here) / Shirt – Zara (Similar here) / Shoes – Chanel / Bag – Chanel (similar here) / Sunnies – Gucci //

2 kommentarer

 • Natascha

  God liste! Den med at bruge færre penge på tøj og flere penge på opsparingen samt rydde ordentligt ud i både garderobe og andre steder er også på min egen listen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det lyder som en rigtig god plan 🙂 mindre forbrug generelt tror jeg er godt for 2019 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanvittige tilbud på Vans