Hygge og prikker

Søndags tanker

//FASHION// Hvor jeg igår morges vågnede op efter 12 timers lækker søvn kun afbrudt 3 gange i løbet af natten (det er i øvrigt en god søvn for mig!) så vågnede jeg i morges efter den mest urolige søvn i mands minde. Hold nu op det slog mig helt ud! Så har vitterligt dasset rundt i min nattøj hele dagen, to mig endda en to timers middagslur. Amen jeg har brug for forårssolen i mine kinder, er virkelig ved at køre helt træt i det her vinter vejr!

Outfittet er fra igår hvor vi gik en tur ind til byen og mit energiniveau var noget bedre. Havde nogle penge liggende fra julegaver som jeg egentlig bare synes jeg ville spare lidt på, men samtidig var jeg i shoppehumør, så tog kontanterne med til byen, just in case 😉 Fik hevet Jason med i Harvey Nichols hvor de kørte slutspurt på deres udsalg. Og der, blandt alt det andet, hang en ting som jeg i de sidste mange måneder har spottet i vinduet hos Harvey Nichols, og i diverse lufthavne. En ting jeg ville ønske kunne blive en del af min garderobe, men som jeg aldrig i min vildeste fantastisk troede ville være muligt. Det var det så igår, sat med med næsten 70%. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg har shoppet 🙂

Skal lige have logget Jason med på en gåtur, har nemlig brug for noget frisk luft. Og noget syrligt slik, ahem! God søndag aften! Xx

 

2 kommentarer

  • Natascha

    Glæder mig til at se hvad du har udsalgsshoppet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender det alt for godt – nu må det forår bare gerne komme 🙂 Og glæder mig til at se, hvad du købte med hjem 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge og prikker