Mine musthaves

Nye Favoritter

//FASHION// Disse billeder har været længe undervejs, forstået på den måde jeg ville have skrevet dette indlæg i december, men af flere årsager løb jeg tør for tid og det blev skubbet lidt tilbage. Og faktisk, gudskelov for det. For sidder og kæmper mig igennem en grå januar måned som trækker hårdt på energireserverne, så hvad bedre end at tage et lille tilbageblik til Mexico? Ville nemlig gerne tippe jer om de skønne kjoler fra Jasper Living som jeg fik en lille sending af inden vi drog på ferie, og hvor var kjolerne bare fantastiske!
Jeg elsker de løse kjoler, masser af plads til god mad, vind i skørtet på en varm dag og så synes jeg bare de er så fine i design og mønster. Disse kjoler fra Jasper Living er lavet i det lækreste materiale og jeg kan vitterligt ikke vente på jeg kan få dem taget i brug igen når foråret kommer.
Ville lige tippe jer om at Jasper Living har lanceret deres seneste kollektion, da et kig forbi hjemmesiden, der er så mange nye fine styles! Perfekt til en forårs og sommer garderobe! <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine musthaves