Fine pasteller i gode materialer

Næste ferie går til..

//TRAVELLING// Det kan jo godt føles som om vi lige er kommet hjem fra sidste ferie, og det er vi også. kun 8 dage siden. Men som jeg så ofte har sagt, så har vi det ikke helt godt med at komme hjem fra en ferie uden at have bestilt/planlagt den næste. Så, traditionen tro er næste ferie nu booket. Eller dvs vi er sluppet let fra det denne gang, vi tager nemlig på ski en uge til Val Thorens hvor mine svigerforældre har en skilejlighed – det betyder at vi kan gøre det forholdvis billigt (ahem, liftkort er så dyre!). Vi kører derned (til Frankrig) i et stræk og planlægger at ankomme lørdag aften efter de fleste turister er ankommet, husk lørdag er skifte dag når det kommer til skiferier. Og så bliver vi indtil efterfølgende søndag og kører tilbage igen. Glæder mig så meget til at komme op i højderne, suge en masse frisk luft helt ned i lungerne og tanke op på D-vitaminer. Mon ikke der også bliver tid til at spise lokalt lækkert, en tur i udendørs spa og bare nyde varm kakao på terrassen i solen? Argh, bliver så skønt! Og selvfølgelig kvalitetstid med min mand, aller vigtigst.

Sidste år valgte vi en skiferie i Livigno med halv-pension og det var seriøst det lækreste vi længe har gjort for hinanden (foruden vores ture til Mexico). Vi boede lige her og kan på det varmeste anbefales! Både til par, børnefamilier og store rejser. I Val Thorens har jeg længe haft et godt øje til dette hotel som ligger lige skråt nedenfor vores lejlighed med den lækreste udendørs spa. De kører også halv-pension og skal hilse at sige jeg godt gad prøve at bo der. Men det bliver nok ikke lige foreløbigt.

Vil I gerne have nogle ski-relaterede indlæg? Tænker I sikkert er en del som skal afsted i år? Og uden at prale, så synes jeg selv jeg har rimelig godt styr på det med skiløbet 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine pasteller i gode materialer