Lørdags opdatering

Mine musthaves

//FASHION// Jeg kan vitterligt ikke fungere uden mine solbriller, måske det faktisk tangerer til det ekstreme, det er jeg godt klar over, men går sjældent ud uden. Måske lige på nær i januar hvor alt bare er gråt i gråt. Da jeg bruger solbriller så meget sætter jeg også stor pris på at have fine briller som jeg er glad for og som er gode for mine øjne. Det er maaaange år siden jeg sidst købte et par solbriller i H&M 😉

Sidste år fik jeg mig et par RayBan Arista Round fra Sunglassesshop og faldt vitterligt pladask for dem. De passer ligesom bare til alt, sommer og vinter. Men man skal også lige passe lidt på med dem, de er tynde i stellet og holder ikke til man sætter sig på dem, ahem! Som jeg gjorde i Mexico! Ej jeg var sur på mig selv. Anyhow, har lige fået mig et par nye Round, perfekte til den tidlige forårs sol som forhåbentlig snart melder sin ankomst!

Fra idag får I 20% rabat hos Sunglassesshop med koden STYLE20. Gælder næsten alle mærker, solbriller, briller, skibriller – you name it! (Disse mærker er ikke gældene i rabatten: Gucci, Maui Jim, Tom Ford og Victoria Beckham)

Da jeg delte rabatkoden igår på Instagram fik jeg en del spørgsmål ang. Sunglassesshop, så tænker i lige får en FAQ baseret på min erfaring:

Kan man roligt handle via dem? JA! Jeg har shoppet mærkevarer solbriller hos dem i 6-7 år nu og har altid været ovenud tilfreds.

Passer priserne? JA! Uden tvivl de bedste priser på markedet indenfor alle vores yndlings brands: RayBans, Celine, Gucci, Miu Miu osv

Hvor sender de fra? Alle solbriller sendes fra England med UPS med fuld tracking og virkelig kort levering. Og altid fri fragt og 30 dages returret 😉

Kan man snakke med dansk kundeservice? JA! Der sidder de sødeste folk hos team Sunglassesshop.dk som gladeligt hjælper dig, på dansk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags opdatering