Næste ferie går til..

Lørdags opdatering

//FASHION// Det står altså virkelig slemt til med inspirationen for tiden. Er jeg den eneste som har det sådan? Selv på en lørdag iklæder jeg mig ‘bare’ arbejdstøj i mangel på inspiration, det er sgu da kedeligt, hva? Så outfit fra idag, arbejds outfit, nu det ikke kan være anderledes 🙂

Dagene her i januar er bare så grå, hold nu op jeg længes efter sol og blå himmel. Skidt pyt med kulden, men har altså brug for lyset! Måske jeg skulle tage og sætte min lys-terapi på som vi har med vores Philips Hue? Kunne være det kunne gøre underværker..

Har haft en skøn lørdag indtil videre. Mødtes til morgenmad med nogle gamle kollegaer fra PADI – var så hyggeligt at ses med dem, det er skønt når man får gode veninder via arbejde som man sagtens kan catche up med i timevis. Det er altså med at sætte stor pris på. Tager lige en slapper nu og så tror jeg Jason gerne vil have mig med ind til byen senere. Det magter jeg ikke helt, men han får mig sikkert slæbt med alligevel 🙂

 

// Trousers – Topshop / Blouse – Silkfred / Blazer – Culture / Sunnies – RayBan / Bag – Gucci //

4 kommentarer

  • Rikke

    Har surfet lidt rundt på udsalgene, men ikke fundet noget jeg MÅTTE eje, enten synes jeg bare ikke det er pænt, eller prisen er ikke særlig god, eller også har de ikke min størrelse. Men hey billig januar 🙂
    Dine bukser ser dog interessante ud, og de har endda min størrelse, men på Topshops side er de meget skinnende mens de virker mere matte på dig, Hvordan vil du sige de er IRL?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, kender det alt for godt 🙂 Håber inspirationen kommer tilbage, sammen med den blå himmel

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste ferie går til..