Det eneste jeg magter er Hygge

Hygge og prikker

//FASHION// I forlængelse af indlægget med hygge inspiration ville jeg lige vise jer nogle fine ig mega lækre items jeg har fået fra Hunkemöller. Jeg har en seriøs svaghed for pyjamas’er og alting blødt og hyggeligt. Det er det første jeg hopper i når jeg kommer hjem fra arbejde.. Er jeg den eneste? Det tror jeg næppe 😉 Grundet det store forbrug af hygge tøj synes jeg også det er noget af det bedste at købe nyt af, for det bliver jo slidt, det kan vi ikke komme uden om. Fandt begge mine sager hos Hunkemöller’s nyheder og har ikke et sekund fortrudt mit valg. De har i øvrigt det fineste udvalg af så mange nyheder, både lingeri, pyjamas’er og sports wear!

En ting jeg har erfaret over årene er at når det kommer til pyjamas’er så kan jeg altså ikke sove i dem hvis ikke de er elastiske. Jeg synes det er frygteligt klaustrofobisk hvis stoffet ikke bevæger sig med kroppen som man ligger og vender og drejer sig. Derfor valgte jeg to styks som har noget elastan i sig, nemlig for at det skal være mere behageligt! Og det er det i den grad 🙂 I finder mine items nedenfor:

Prikket Pyjamas Skjorte – Her

Prikket hygge sæt – Her

Pels futter – Her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det eneste jeg magter er Hygge