Nye Favoritter

Det eneste jeg magter er Hygge

//INSPIRATION// Ligger seriøst under dynen som jeg skriver dette indlæg. Det rusker og er koldt udenfor og alt jeg magter er at hygge under mine tykke varme tyne med en varmpude og Harry Potter på tv. Altså det er jo bestemt heller ikke værst, skal jeg være den første til at indrømme. I den forbindelse blev jeg inspireret til at lave et Hygge indlæg til jer, men ting som står højest på min ønskeliste pt. Bløde og dejlige ting. Faktisk fik jeg det lækre bløde sort og hvid prikkede sæt ind ad døren igår, og Oh My er det fantastisk? Ja! Endda så fantastisk at jeg også skal have det købt i gråt. Det er blødt, elastisk og bare generelt dejligt! Kæmpe anbefaling her på en torsdag aften <3

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here / 12 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Favoritter