Lønningsdags favoritter

1 dag tættere på foråret

//LIFESTYLE// Alt imens englænderne forbereder sig på et nationalt lockdown som sneen indtager landet, så sidder jeg og hygger mig under et tæppe med en god skål slik og glædes mægtigt over vi idag siger farvel og tak til januar. En umådelig lang måned på så mange måder, hold fast jeg glæder mig til i morgen, for rent mentalt bare at vide at vi skriver februar i kalenderen. Der er så mange gode ting i sigte, så mange spændende ting som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg glæder mig til det hele, men mest af alt lige nu, så glæder jeg mig bare til den aller første forårssol på næsen. I søndags fik vi en snært af den, men med 5 graders vind og bidende kulde var det ingen fornøjelse. Alt til sin tid, ved jo de længere dage er lige om hjørnet, og ved godt vi skal huske at nyde nuet. Er bare træt af lag på lag, haha! Må i have en god aften!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lønningsdags favoritter