Glædelig jul og jeg er tilbage

Vinterfrakken

//INSPIRATION// I New York var jeg nødsaget til at købe mig en ny vinterjakke, for den jeg havde fået pakket i kufferten var mildest talt langt fra varm nok til New York’s frysende minus grader. I var hurtige i kommentarfeltet på Instagram da jeg viste billeder i min nye frakke. Som så ofte når man køber ting i USA er det ikke altid ligeså let at finde de samme items på danske eller europæiske side. Min frakke er fra Tommy Hilfiger og har ikke kunne finde link online. Men idag faldt jeg så over denne frakke som virkelig ligner min meget. Tror aldrig jeg vil fortryde at jeg købte denne ‘lange dyne’ som jeg kalder den, den bliver genial i mange år frem til de ekstra kolde dage 🙂

 

2 kommentarer

  • Juliee

    Ej hvor er den fed, lige en vinterjakke jeg har ledt efter. Der står ikke noget model navn i den eller noget vel?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul og jeg er tilbage