Dagens outfit og mega forkølet

Jakken I alle spørger efter

//INSPIRATION// Blot en lille service opdatering fra mig da jeg kunne se jakken fra Arket jeg linkede til forleden nu er udsolgt. Anyhow, I er så mange som spørger ind til min sorte Tommy Hilfiger dunjakke. Og den er nemlig genial da den går så langt ned på benet, præcis som Frederikke efterlyser her. Tog lige og søgte hos Tommy Hilfiger og fandt frem til to meget lignende. Den til venstre har præcis samme struktur som min, den matte sorte, men er noget kortere. Hvorimod den til højre har samme længde og model som min, men er i lidt mere skinnende stof. Min kom iøvrigt med en pelskant, som jeg tog af og lod blive i New York.

 

// Coat – Here / Coat – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit og mega forkølet