Black Friday Design Favoritter til store og små

Glædelig jul og jeg er tilbage

//FASHION// Hej med jer. Der gik lige nogle uger uden et pip fra mig. Håber I har kunne følge med på Instagram hvor jeg har været noget mere aktiv end herinde. Årsagen til stilheden er helt normal og ganske enkel; vi har nydt vores ferier og slappet maks af! Forsøgt at få så lidt skærmtid som overhovedet muligt, og det har været skønt! Vi har nu været hjemme i 6 dage, men det har været de travleste 6 dage nogensinde, phew! Sidder og ånder lettet ud her lørdag morgen ovenpå hvad der føles som værende lidt af et marathon: julepynt, juletræ, opstart på arbejde, jobsamtaler, nyt job (ikke mig, men J), julefrokoster, møder, læge osv osv. Seriøst der har været run på, foruden arbejde. Men nu slapper vi af.

I aften holder vi dansk jul for J’s familie, det bliver så hyggeligt! Så jeg skal igang med at klargøre maden og have bagt en kage, gider nemlig ikke ris’a’la’made til dessert. Jeg skal have pakket et hav af julegaver ind så de kan komme under træet, jeg skal have skudt outfit billeder så jeg kan vise jer nogle fine ting og ikke mindst min nye frisure ´- den er ikke engang på Instagram endnu. Se det har været så travl en uge jeg endda har holdt pause fra det medium. Nuvel, det bliver travlt idag igen, men på den hyggelige måde som vi ikke har noget imod 🙂

Håber I får en dejlig lørdag og nyd alle jeres julefrokoster, jule-tamtam osv. Det er da den dejligste tid på året <3

// Dress – ICHI – Jeans ´- Ivy / Bag – Louis Vuitton / Jacket – Munthe / Trainers – Nike //

1 kommentar

  • Tina

    Glædelig 8.december ovenpå din seneste hektiske tid.
    Se at få lidt ro på og nyd julestemningen:-)
    Jule hilsner!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday Design Favoritter til store og små