Jakken I alle spørger efter

En stor hemmelighed! Spar næsten 50% på UGGs

//INSPIRATION// Piger, har altså været ret ivrig for at dele dette i skæg med jer. Det kom sig af igår hvor jeg på instastory delte én af mine guilty pleasure: UGGs! Jeg i drømmer det gerne, jeg f……. elsker de bamsestøvler og har gjort det siden jeg købte mit første par i New York i 2004. Én af de bedste ting ved vintertiden er at jeg kan hive mine UGGs ud af skabet <3 Jeg ved jeg ikke er alene! Lad os ikke være flove over disse støvler som er de eneste der kan holde mine fødder varme i minus grader.

Anyhow, tilbage til min story.. Jeg bestilte i sidste uge et nyt par UGGs i farven Antilope og viste dem igår på Insta. En sød følger (jeg følger også hende 🙂 ) skrev om det ikke nok var dem i farven Antilope, for hun havde lige købt de samme. Hvortil jeg skrev “Ja det er nemlig så ☺ håber også du fik dine på udsalg? 😊”… Det kunne hun ikke tåle at høre, for på Zalando og de fleste andre steder ligger de alle i fuld pris på cirka 1600kr for den mindste model!

Venner, det er her jeg kommer jer til undsætning, præcis som jeg gjorde for mine søde insta-veninde igår som vupti fik returneret hendes og bestilt via ‘min side’. I kender sikkert alle Office skobutikken som er et HAV af steder i London. Office kører med de vildeste tilbud på tonsvis af UGGs! Porto til Dk koster £8 med dem, og fordi det engelske pund ligger så f……. dårligt for tiden (spørg lige om vi har mistet en formue på Brexit!?!) så kan I altså få UGGs til cirka halv pris. Og tror de kan nå frem inden jul hvis I er hurtige her i weekende <3 Der er i øvrigt masser i alle størrelser 🙂 So, you’re welcome! Hvem skal have nye UGGs?? Jeg købte disse, men er virkelig fristet til også at klikke disse hjem.

P.S Alle størrelser er angivet i UK str, så jeg er normalt en 39 = UK 6 🙂

 

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here //

// 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here //

// 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here //

// 10 – Here /11 – Here / 12 – Here //

8 kommentarer

 • Signe

  Tusind tak for et fantastisk tip! Jeg må lige spørge dig – er størrelserne angivet i US eller UK? På forhånd tak for svar 🙏🏽💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er angivet i UK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Mange tak, så det i dit indlæg lige efter, jeg havde skrevet 🤦🏼‍♀️ Men tak for hurtigt svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   jeg opdaterede indlaegget grundet dit spørgsmål 🙂 Håber du fandt dig et fint par 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

   Ville bestille i Antilope, men har nu prøvet af flere omgange – både valgt i Euro og Pund, men den bliver desværre ved med at sige “There are no delivery methods available. Please update the delivery country selection or products in your cart.” 🙁 Og testede desuden på flere andre varer, hvor den ikke siger samme fejl.. Umiddelbart ser det ud til at skyldes at der ikke er “nok” tilbage på lager i min str…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hmm det lyder meget besynderligt. Jeg ved at de blev bestilt igaar til levering i DK og er blevet afsendt idag.. Maaske det er vaerd enten at tjekke en af de andre farver eller tjekke i morgen igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hvor lækkert!!! Købte et par i sorte sidste vinter og er SÅ glad for dem – er endda nødt til at virkelig tvinge mig selv til at ikke gå med dem hver eneste dag 😉 Så jeg skal da uden tvivl klikke endnu et par til den pris! Så er spørgsmålet bare hvilken af de andre flotter farver det skal være…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Skriv endelig og fortæl mig hvilke du valgte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jakken I alle spørger efter