En stor hemmelighed! Spar næsten 50% på UGGs

En mega fin ny frakke

//FASHION// Hej med jer. Skal ellers lige love for UGGs’ne bragte trafik til bloggen igår, hvor er I gode <3 Var der nogle af jer der havde problemer med at bestille? Skriv lige en kommentar hvis det er, hjælper gerne piger I nød 😉

Har en travl travl søndag forude! Skal have pakket de allersidste julegaver ind. Guderne skal vide jeg er gået totalt overboard med gaver i år, det var slet ikke meningen. Så skal jeg se om jeg kan opstøve noget frisk gær så jeg kan lave æbleskiver. J skal have mig med til byen for at se på et ur OG på planteskole efter julegave til hans forældre. Der skal skrives julekort og vigtigst af alt, vi skal have pakket igen igen. Manner, det føles som om vi lige har pakket ud fra Mexico, men på fredag efter arbejder kører vi altså på juleferie, og pakker helst weekenden inden, ellers bliver det alt for stresser. Puh! Lang dag, men skøn dag forude 🙂 Åh ja, der kommer i øvrigt også en masse nyt til salg på min Instagram salgs profil @sbj_shop – hold gerne øje med den, i sidste weekend blev alt revet væk.

Outfittet er fra i fredags hvor jeg var hoppet i min nye mørkeblå frakke, synes den er så fin! Den skal uden tvivl med på juleferie. Bukserne købte jeg i Topshop for et par uger siden og er hands down de bedste pleather bukser jeg nogensinde har haft, kæmpe anbefaling herfra! Sidst vil jeg lige slå et slag for mine Chanel trainers som jeg købte for et par måneder siden. Aller bedste sko køb længe, hold nu op de er behagelige at have på, og så varme! Så perfekte her til vinter 🙂

 


// Coat – Here / Trousers – Topshop / Knit – Mango / Shoes – Chanel / Sunnies – Gucci / Bag – Louis Vuitton //

4 kommentarer

 • Kamilla

  Hej Josephine. Linket til bukserne går på ind på forsiden. Kan du huske hvad modellen hedder? 🙂 Mvh Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Du giver mig simpelthen sådan lyst til at købe en teddy-coat, omend jeg SLET ikke mangler frakker – særligt ikke hvis du spørger min kæreste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha, de første billeder vi tog i denne ‘serie’ viser mig som er flad af grin og forklarer mig selv, fordi Jason netop spørger hvor den jakke kom fra og at jeg ikke kan skjule noget for ham 😀 haha! Tror virkelig vi alle er i samme båd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stor hemmelighed! Spar næsten 50% på UGGs