En magisk jul

2018 – året der gik

//LIFESTYLE// Endnu et år går på hæld og jeg ser tilbage på 2018 med blandede følelser: For mig bar året i den grad præg af sygdom og stres grundet job, men samtidig har året budt på flere rejser end nogensinde før hvilket jeg er så taknemmelig for!

Jeg sidder her på årets sidste dag og tænker tilbage på nytårs aften sidste år hvor jeg lå syg i sengen i vanvittig smerte. Havde udviklet en enorm byld på min ryg pga. hvad viste sig at være stres. Det satte ligesom baren til året som skulle komme. Gik en hård januar i møde, begyndte at lede efter nyt job og fandt faktisk, hvad jeg troede, var drømmejobbet. Bloggen slog læser rekord da jeg udgav dette indlæg og fortalte om min situation, og I var så mange som kom med gode råd mht stres. ‘Drømmejobbet’ viste sig dog desværre at være verdens største mareridt, og i 7 måneder sad jeg på, hvad føltes som, pinebænken. Det var intet mindre en forfærdenligt, og især min mave gav udtryk for dette mentale stres. Da jeg sagde op skrev jeg et indlæg her, om hvad der var sket (mere eller mindre). Jeg afslutter heldigvis 2018 i topform mht arbejde, er nemlig kommet tilbage til mit gamle job som jeg holdte så meget af, dog uden stres elementer. Derfor sidder jeg idag med en rigtig god fornemmelse for at 2019 bliver langt bedre rent arbejdsmæssigt!

2018’s første ferie gik til Italien, nærmere bestemt Livigno på ski. Det var fuldstændig fabelagtigt! Vi boede lige her og havde bestilt halv-pension. Det var bare genialt. Og for os som er vant til det store skisportsområde i Val Thorens, var Livigno altså noget mindre, men absolut stadig anbefalelsesværdigt.

Efter Livigno satte vi kursen direkte mod Aalborg hvor vi havde en uge med familie oppe nord på, også bare så hyggeligt. Selvom ‘ferier’ til Danmark aldrig helt føles som ferier, så er det nu alligevel så dejligt.

I juni satte vi igen snuden mod Aalborg hvor jeg skulle hjem og fejre 30 års fødselsdag. Vi havde arrangeret mexicansk tema og fik de skønneste gæster på besøg til lejligheden, store såvel som små. Så dejlig en tur!

Efter Aalborg fløj vi mod København hvor vi boede så dejligt lige her. Denne Danmarks ferie føltes i den grad som ferie, for vi udforskede København som vi aldrig før har udforsket byen, og nød det fænomenale vejr! Ej hvor var det skønt!

I august satte vi kursen mod 9 dage i Barcelona, på præcis samme hotel som vi boede på sidste gang. Det er stadigvæk helt vildt anbefalelsesværdigt, men må indrømme jeg er klar til at prøve noget nyt næste gang. Barcelona bød på blandet vejr og jeg var ramt af frygtelig forkølelse mere eller mindre hele ferien. Ferien kom lige efter sygemelding med stres på job, så det hele taget i betragtning, er der ikke noget at sige til kroppen ikke havde det for godt. Men en skøn ferie var det alligevel.

I november fløj vi igen over atlanten og ramte New York, endnu en ‘ny’ destination for os, for der har vi aldrig været sammen. Vi var der med min familie og vi havde den aller dejligste storbyferie. Hold op New York slog benene væk under os! Vi boede så lækkert og anbefalelsesværdig i Brooklyn.

Lige efter New York fløj vi et par timer syd og landede i Mexico, præcis som sidste år. Her tjekkede vi ind på den skønneste resort hvor vi også boede på vores bryllupsrejse. Mexico har i den grad stjålet vores hjerter og til trods for det lige rev lidt hårdt i pengepungen, så var det bare som om den tur var ‘meant to be’ ovenpå et enormt hårdt år. Jeg fik endda overtalt Jason til endnu en sejltur til vores elskede Isla Mujeres – det var bare som om alle ting gik op i en højere enhed, stjernerne lå rigtigt på himlen, I ved. Ej hvor var det skønt!

Aller sidste ferie i 2018 blev juleferie i Aalborg, skønne Aalborg. Ligesom i marts valgte vi at køre over og det var så let og en god løsning til alle pakkerne og hvad man nu ellers har med sig på sådan en juleferie. Ferien i sig selv var magisk på rigtig mange måder, fik jeg sagt jeg elsker julen?

Og nu sidder jeg ellers lige og ånder ud, bliver nærmest helt træt af bare at skrive om alle disse ferie, haha! Indtil videre har vi kun en enkelt ferie planlagt og det er om 9 uger på ski til Val Thorens hvor vi kan fejre 10 års jubilæum <3 Jeg er så enormt taknemmelig for alt hvad der er sket, godt såvel som skidt. Men jeg sidder også og er glad helt ned i maven med udsigten til 2019 hvor jeg håber stres niveauet bliver mindre og vi skal have sat gang i nogle gode projekter som jeg ikke helt kan vente med. Glæder mig til at dele med jer. God nytår! Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En magisk jul