Søndags Tanker

Sunday Uniform

//FASHION// Seriøst, nok noget af det mest behagelige jeg har haft på længe, dette outfit. Og absolut acceptabelt  på en søndag hvis I spørger mig 🙂 Jeg tror jeg har fundet mig mit rejse outfit til flyveturen til New York. Fik fat i sweatshirten i torsdags inden H&Ms hjemmeside brød ned. Det eneste item jeg virkelig gerne ville har fra deres Moschino kollektion, og var heldig at den blev min. Elsker den. Og det gør Jason faktisk også 🙂 det er meget heldigt! Jeg skal lige på kaffedate og så skal jeg hjem og lave Morten’s Aften middag, mmmm. God søndag aften! Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags Tanker