Frakken er nu online

Søndags Tanker

//LIFESTYLE// Godmorgen til jer. Det er en smuk søndag! Solen har nærmest ikke skinnet her siden sidste lørdag, bare regn, regn og mere regn. Så har faktisk ikke engang fået taget mime nye sko i brug. Det må være første gang nogensinde. Satser dog på at tage revance idag 🙂 Jeg sidder lige med farve i håret og får min morgenkaffe nummer to. Alt skal gøres klar til ferien, inkl håret. Fik et par spørgsmål ang. min hårfarve på Instagram i fredags. Og tricket er simpelt. Hjemmefarve. Én speciel farve, som jeg engang skrev et indlæg om her. Har gang på gang brugt tusindvis af kroner hos frisøren på sirlige highlights, og ved I hvad? Det holder godt 14 dage i mit hår, så er skidtet skyldet væk. Mit problem med min hårfarve er også at hvis jeg har gået for længe uden at farve det, så bliver det så fedtet. Efter godt en dag eller sådan. Så snart der kommer lidt bleach i, så tørrer det ud og bliver meget nemmere at arbejde med 🙂 smart! Eller måske ikke i længden, men sådan er det.

Egentlig ville jeg bare have sagt hej, men nu fik i lige den helt store hår snak, haha! Farver i også selv håret? Eller tør i ikke? 🙂

 

// Jumper – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frakken er nu online