Halloween med Philips Hue

Payday Palette

//INSPIRATION// Jeg skal gerne indrømme, at jeg er faldet fuldstændig i det satans shoppestop. Der er bare alt for mange pæne ting for tiden. Og vil jo gerne have lidt nyt med på ferie. åh gud, ingen undskyldninger er gode nok! Faldt over pæne sager igår, som jeg købte. Jason har været på forretningsrejse og kommer hjem til chok. Har I det også med at gemme nye ting for jeres mænd? Hahah shit den er gal når man går så vidt? Anyhow, jeg ar faldet i, og tænker jeg ligeså godt kan tage jer med i faldet med denne neutrale palette af skønheder til ingen penge <3

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween med Philips Hue