En søndags hilsen

On my mind

//INSPIRATION// Tænker vi lige så godt kan starte ugen ud med en god gang inspiration, måske også lidt inspiration til julensønskeliste? Jeg har siden sommer været tosset med beige og nude toner, og synes faktisk det passer rigtig fint med en lilla, bare sådan for at tilføje lidt farver til garderoben 🙂

1/ Okay strikken fra Ganni er absolut ikke nogen nyhed, ikke desto mindre er den så pæn og ville kunne holde mig varm hele vinteren. Dog har jeg hørt den er meget kort i det?

2/ Pæn nederdel med pæn flæse. Har faktisk den ikke-coatede version og knuselsker den, så mon ikke den coatede version godt kunne flytte ind?

3/ Mangler seriøst en nye hue denne vinter, denne er pæn og billig! Prøver at finde sådan en sag i New York!

4/ Bamse-frakker overalt og denne brune halvlange sag er absolut blandt de panere jeg har set! Kunne godt!

5/ Okay dør lidt over den beige blazer til arbejde. Forestil den lige med sorte skinny jeans, en løs hvid t-shirt og de pæne guldøreringe på link nr 9!

6/ Gucci bælter alle vegne jeg kigger, og jeg er sågar også tæt på at falde i fælden. Specielt til en kjole jeg har købt til årets julefrokost. Men så var det jeg lige huskede på min mor’s Moschino bælte; langt mere original, langt færre af dem. Og passer jo meget godt ind med H&Ms hype! Men lad os nu se om jeg ikke alligevel skal en tur forbi Gucci i morgen i lufthavnen 😉

7/ Jeg er tosset tosset med 70’er støvlerne! Vil gerne finde mig et par, som måske er knap så høje som disse. Da jeg var til event i London i sidste uge var der to meget stylish damer som begge havde et par på mikset med en løs boho kjole. Det var flåt!

8/ En langt billigere og mindst lige så pæn version af den lilla strik fra Ganni. Hvis man gerne vil noget midt i mellem de to, findes denne også.

9/ Pæne øreringe, dem vil jeg meget gerne have til ovennævnte julefrokost kjole.

10/ Vans, de skal helst været helt nye. Når de begynder at syne lidt slidte bliver jeg træt af dem og skiller mig af med dem. Mon ikke jeg kan finde et par til Black Friday?

 

1 kommentar

  • Sara

    Jeg har helt droppet tanken om den strik-model fra Ganni, for det ser simpelthen totalt tosset og forkert ud på min lange (1.82 cm.) krop. Så ja, jeg synes modellen er meget kort, men jeg er selvfølgelig også selv længere end normalen. 😄😜 En skam, for de er simpelthen så fine, men jeg har overvejet at overtale min mormor til at strikke en tilsvarende trøje som bare har lidt ekstra længde på. 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En søndags hilsen