Vores Suhki uldtæppe

Mine nye sko

//NEW IN// Det er virkelig længe siden jeg har købt noget i Chanel, well foruden de solbriller jeg købte tidligere på året. Det er bare et pokkers dyrt sted at handle og hvis jeg forelsker mig i et par sko fra dem, som er det eneste som der nogensinde vil komme indenfor mit budget, så har de dem enten aldrig eller så passer de ikke min fod.
Anywho, i sommer faldt jeg over disse trainers på Instagram og var helt vild med dem. Men erfaring siger mig at jeg aldrig kan forvente at finde noget af det i butikkerne. Og det er ikke lige hver dag jeg er i London. Men i lørdags havde jeg som sagt heldet med mig. Skoene ankom fredag aften i min størrelse og jeg var svine heldig (synes jeg selv). Glæder mig vildt til at tage dem i brug og tage dem med på ferie 🙂 Hvad synes I om dem?

3 kommentarer

 • Rikke

  Jeg kan godt lide designet og farverne, men jeg synes der bare skulle være et CC på hver sko, ikke et helt Chanel.
  Kender godt det med ikke at kunne forvente at finde hvad hjertet er fuldt af hos Chanel. ledte hele sidste år efter et specielt par ballet flats, så dem først i Rom, men selvfølgelig i forkert størrelse, intet held i London, selv alle Chanel butikkerne i Paris kunne ikke hjælp, og så fandt jeg dem helt tilfældigt i Barcelona i foråret. Man slår bare til, nå nu de er der!

  Jeg leder f.eks. stadig efter de blå sneakers du har haft, men dem har jeg endnu aldrig spottet hverken hos Chanel, eller online/vintage, piv piv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Rosing

  De er så fine altså 🙂 Glæder mig til at se dig style dem 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er simpelthen så smukke! Og heldigt at du kunne få dem i din størrelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Suhki uldtæppe