Payday Palette

London loving

//FASHION// Der var ramaskrig igår morges; Jason havde fundet de afklippede Zara mærker i skraldespanden, haha! Han truede med både at konfiskere mit dankort og alt muligt andet. Bless him! Ej det er virkelig ikke så slemt så det lyder, men tror bare han er så træt at mit klædeskab som bugner, og han synes virkelig ikke jeg har brug for nyt tøj. He’s a man, he’s wrong! For se bare de her fine billeder han tog i London igår, i mit nye outfit. Er helt forelsket i farverne 🙂  Der er så meget mænd ikke forstår! Vi havde en skøn dag i London igår, så juledekorationer og nød kaffe udenfor i solen. Jeg skulle ikke købe noget, pånær én ting hvis jeg fandt den. Chancen for jeg fandt den var lig med nul. Men skæbnen ville at jeg stod overfor præcis hvad jeg ønskede i den første Chanel butik jeg besøgte. Hvad det er viser jeg senere på insta 🙂 Der er link til hele (Zara) outfittet nedenfor, jeg ved I er maaaange som har spurgt på Insta 🙂

 

// Skirt – Zara / Knit – Zara / Boots – Zara / Bag – Chanel / Sunnies – Gucci //

5 kommentarer

 • Rikke

  Kender godt det med at mænd ikke forstår, ha ha
  Og også at de (han) brokker sig over klædeskabets størrelse, og at jeg presser ham på pladsen 😉

  Og selvfølgelig skal der slås til, når man finder lige det man lige har søgt efter!

  PS du forsvinder ikke på min insta feed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen vi kan aldrig faa ret kan vi? haha! Er bare glad for jeg ikke er den eneste 🙂 Og dejligt jeg stadig dukker op i dit feed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Rosing

  Det er jo som, at hører min kæreste…. amen altså… men hold nu op du stråler! Lækkert outfit 😍 Glæder mig til at se dit Chanel køb senere 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   hahah det er DEJLIGT for mig at hoere jeg ikke er den eneste 🙂 og hvor er du bare soed <3 Har lige vist koebet paa Insta 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Rpsing

   Det er du bestemt ikke 😉 Det er nogle vanvittige flotte sko, tillykke med dem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Payday Palette