Sådan rejser vi og her skal vi bo

En søndags hilsen

//FASHION// I får lige et lille søndags pip fra mig. Hoooold nu op det har føltes som en lang søndag. Normslt vil jeg virkelig ikke have noget imod det, men når man ligesom bare sidder og tripper og venter på afrejse, så må det godt gå lidt hurtigere 😉 Vi har haft den smukkeste efterårsdag idag, så Jason synes han ville løbe rundt om havnen i Bristol. Jeg tog med, på løbehjul. Det var så genialt og rent faktisk rigtig god træning for mig også. Bevares, pulsen kommer ikke så højt op som ved løb, men jeg fik rørt mig 🙂 Må I have en dejlig søndag aften! X

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan rejser vi og her skal vi bo