Siden sidst

Mine Beauty Favoritter

//BEAUTY// Forleden spurgte jeg på Instagram om der var nogle indlæg I godt kunne tænke jer på bloggen. En af de forespørgsler jeg fik var om jeg ville lave et indlæg med mine absolut yndlings beauty produkter. Og det vil jeg da gerne! Det går lidt op og ned hvor meget beauty relateret jeg deler herinde, tror bare det er fordi jeg ser det som sådan en dødkedelig hverdags ting, produkter man bruger og kigger på hver dag. Men samtidig ved jeg også hvor kæmpe stor interesse I har for det. Da jeg delte mine oplevelser med Rudolph Care’s Acai Anti-ageing Facial Oil (Short story: Mega dyr olie som holdt i 40 dage, jeg regnede ud at hver dråbe kostede mig omkring 15kr!!) – Mine stories glødede seriøst og I var fantastiske til at komme med gode råd og tips. Så nu prøver vi, lad os se om I synes om det 🙂

Rudolph Care Cleansing Foam – Uden tvivl den bedste renseskum jeg har haft. Jeg har normalt ikke enormt meget tålmodighed til at rense min hud, det skal gå hurtigt og effektivt for mig. Så jeg bruger den hver aften til at rense make-up osv af. Og den er skøn!

Karmameju Proud Exfoliating Mask – En luksus treat som jeg bruger når jeg har behov for at forkæle min hud lidt ekstra, tilføje ny energi og næring. Jeg forudser jeg kommer til at bruge den oftere i vinter månederne.

Rudolph Care Eye Cream – Elsker denne lækre creme som jeg bruger hver morgen under min make-up. Cremen er enormt drøj i brug og virkelig good value for money. Er så glad for jeg endelig begyndte at bruge en god creme omkring mine øjne, kan virkelig mærke en forskel. Pt. har jeg brugt cremen i 4 måneder og der er stadig masser tilbage i tuben.

Maria Nila Pearl Silver Colour Refresh – Helt genial hårmaske og farveforfriskning til blondiner som ønsker et koldt skær. Jeg farvede mit hår for et par uger siden og havde et lille bitte gulligt skær. Påførte hårmasken i 30 minutter og vupti, havde det fineste skær. Pt. bruger jeg den et par gange om måneden. Jeg synes man opnår bedst resultat hvis man bruger dem som en hjemme hårfarve, altså tilfører den i håndklædetørt hår og lader virke i godt en halv time. Den dufter iøvrigt helt fantastisk 🙂

Beaute Pacifique Submersive Serum Paradoxe (spar 100kr!) – Den lækreste hverdags olie som jeg bruger hver dag under min make-up. Den har en svag, men blid duft og giver generelt bare et virkelig godt underlag til make-up’en. Jeg synes generelt min hud suger en del af sådanne olier, så tror den er knap så drøj i brug for mig end den vil være for andre. Men samtidig ligger den til en vanvittig god pris som jeg gerne vil betale hver 2. eller 3. måned.

Rudolph Care Roll On Deo – Elsker duften, elsker konsistensen.

Rudolph Care Facial Moisturizer – Okay denne creme er Rudolph Care’s Rolls Royce indenfor dagcreme (synes jeg) og den er meget lækker (og liiiidt dyr). Pga prisen bruger jeg den cirka 3-4 gange om ugen om aftenen hvor jeg føler min hud har behov for mest næring efter en lang dag. Igen, elsker duften (elsker generelt duften af alle Rudolph Care produkter) og så er den bare blød og dejlig. Hvis man passer på kan man sagtens strække den til at holde 5-6 måneder (modsat deres olie).

Karmameju Calm Balm – Hvis jeg skulle vælge et produkt ud af alle i dette indlæg jeg ville vælge som favorit, så er den denne lille Calm Balm. Den mest fantastiske balsam som jeg altid har tæt på mig og virker genialt og som universal creme til så mange ting. Kæmpe anbefaling her fra! Bruger den til tørre læber, brændsår (ja I læste rigtigt), tør hud, på panden hvis jeg har hovedpine osv osv. Bare genial.

Rudolph Care Moisture Delight – En perfekt dagcreme fra RC som ligger prismæssigt lidt under den anden. Derfor bruger jeg den hver morgen oven på min olie. Skøn duft og meget drøj i brug.

Karmameju Heal Face Oil – Min go-to olie om aftenen. Igen en super behagelig og beroligende olie. Noget mere fedtet end Beaute Pacifique olien, så perfekt til aften brug. Having said that, jeg kan sagtens bruge den i dagstimerne, den er bare mere intens end den anden jeg bruger. Hvilket min hud elsker. Mht. duften er den lidt sjov, en duft man lige skal vænne sig til. Men der er så mange gode ting i olien og min hud elsker den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst