Billeder af vores ‘nye’ soveværelse

Hvad jeg har brugt min mandag på

//FASHION// I skrivende stund sidder jeg og lytter til ‘Susan Himmeblå’ og mindes mine yngre dage. Jeg tror ikke jeg har hørt et Kim Larsen nummer i 4-5 år, men gårsdagens sørgelige nyhed rykkede op i minderne og jeg måtte hive fat i de gamle kendinge. Det sker altid, en stjerne går bort og man mindes de gode numre og opliver en gammel kærlighed. Anyhow, foruden at lytte til gamle klassikere så har jeg og startet en intens søgning på et spisested i New York; helt bestemt et sted hvor vi kan spise helt traditionel Thanksgiving Dinner… Og det er ikke helt let. Mange artikler jeg kan finde linker til menuer til $75-$150 per hoved og det synes jeg alt for meget! Nuvel, kursen i Danmark er noget bedre til US Dollars end den er her i England, men gider altså ikke betale det hvide ud af øjnene. Så hvis nogle af jer derude har et godt (og budgetvenligt) bud, så sig endelig til.

// Leather Jacket – Culture / Dress – Zara / Jeans – Mango / Boots – Zara / Bag – Gucci / Sunnies – RayBan //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder af vores ‘nye’ soveværelse