Et kapitel er slut, tak for denne gang!

Frihed!

//FASHION// Nok er disse billeder fra i søndags hvor jeg liiige havde lokket Jason med i IKEA og i storcentret. Men de illlustrerer  meget godt min sindstilstand idag. Frihed! Jeg er vågnet op med en sensation af frihed i brystet og et let sind. Jeg var til to timers terapi igår aftes. Det var mærkelig, men rart! Fik snakket en masse ting igennem og fik øjnene op for en masse nye ting. Tror det er godt at gøre det for sig selv fra tid til anden. Her reg er det idag og er pænt gråt, så gad vide hvad vi kommer til at foretage os? Ved Jason ville ud og kigge på noget, mere ville han ikke sige. Så lad os se hvad det bliver til 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kapitel er slut, tak for denne gang!