Et kapitel er slut, tak for denne gang!

//LIFESTYLE// Okay totalt click bate her på en højhellig fredag eftermiddag. Men der sker store ting i mit liv, meget store. Ting som jeg af visse grunde ikke har kunne dele med jer. Om få minutter går jeg fra arbejde, og skal aldrig mere tilbage. Jeg har sagt op. Slut, prut, finale! Jeg kan ikke sige meget i dette indlæg, da der ligger en del ting bag. Ting jeg ved jeg hjertens gerne vil dele med jer, men når jeg er på den anden side af denne ret så stressende tid. Og på den anden side af det job som jeg idag forlader. Hvad fremtiden bringer venter jeg også lidt med at fortælle. Undskyld det hele er så hemmeligt, men af kontraktmæssige årsager kan jeg ikke sige meget. Jeg forlader et fandens cool job hos en fantastisk virksomhed og med nogle fantastiske mennesker omkring mig. Men fremtiden ligger for mig et andet sted, et lysere sted. Et gladere sted..

De sidste par uger har jeg sat mig ind i bilen enten på vej til eller fra arbejde og helt tilfældigt har ‘I wan’t to break free’ spillet i radioen. Det har jeg studset over 3-4 gange. I morges da jeg kørte på arbejde i bil for sidste gang var den første sang som spillede ‘I’m still standing’ efterfulgt af ‘If I could turn back time’. Jeg tror ikke nødvendigvis på skæbnen osv, men lige præcis idag virker det til tingene falder på plads, alt går op i en højere enhed. Min kollega, som går meget op i krystaller, sagde jeg skulle gå ud og købe mig en smuk månesten med masser af ild i, så det gjorde jeg igår. Idag har ro i sindet og god mavefornemmelse og nu vil jeg forkæle mig selv med 1,5 times massage og energibehandling. For at lukke den dør ordentligt og åbne den nye. Meget metaforisk, men sådan føler jeg det præcis idag!

Må I have en skøn weekend med alle dem som I har kær <3

 

3 kommentarer

 • Spændende – krydser fingre for, beslutningen bliver et hit fremadrettet (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Lentz

  Du er SÅ stærk og sej <3 Glæder mig til at høre mere… !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vildt nok. Du havde da ik været der særlig længe håber at du blir glad for din beslutning, og glæader mig til at høre hvad du så kaster dig ud i 🙂 DK måske?? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan pakker man til en vinter og sommer destination på samme rejse? || How to pack for both summer and winter holiday destination?