Cozy Days

En hverdag i mit liv

7:30 Jason’s vækkeur ringer. Han skal nemlig møde en halv time tidligere, så for en gangs skyld står vi op på samme tid. Det føles skønt.

7.35 Vasker ansigt og ordner make-up. øjnene føles ekstra trætte efter en god nats søvn uden for mange opvågninger og med gode drømme, så venter med mascaren til senere.

7.45 Tager mig et shot ingefær og citron drik. Varmer en ciabatta bolle og skænker et godt glas hjemmepresset juice. Prøver at få ekstra mange vitaminer indenbords I disse dage.

7.50 Ser DR nyhederne mens jeg spiser morgenmad. Det er min daglige dosis af dansk tv som er et fast ritual for mig i hverdagen. Siden jeg var helt lille har vi altid set nyhederne om morgenen, og selvfølgelig Go’morgen Danmark (og Bananer i Pyjamas da det kørte og jeg var lille 🙂 )

8.00 Jason er næsten på vej ud af døren og jeg små fryser da stuen er lidt koldere end normalt. Så jeg kravler under dynen og ser de seneste Instagram nyheder.

8.15 Ordner mascaren, børster tænder og trækker i det første og bedste outfit jeg kan finde.

8.30 Cykler afsted mod arbejde. De grå skyer ligger tungt over Bristol, overvejer stærkt om jeg skal hoppe i bilen i stedet..

8.40 Kører lige forbi Lidl efter en morgen croissant til 3kr og lidt frokost da der ikke var rester fra gårsdagens aftensmad.

8.55 Kæmper mig gennem de sidste kilometer op ad bakken til arbejde. Det er varmt og jeg er iført min nye teddy coat. Men jeg endte på cyklen. Og på vejen noterer jeg de små engelske skolebørn. De er så små. Men de er jo heller ikke mere end 4år gamle.

9.00 Tjekker emails og snakker med mit team. Den sædvanlige første time på arbejde som bliver brugt på alt og intet. Arbejder med et amerikansk team, så der er som regel en del mails at komme ind til.

10.00 Laver dagens første kop kaffe. Har min egen Nespresso maskine stående på mit skrivebord, det er luksus! Jeg spiser min croissant.

10.30 Booker ‘Core Strength’ fitness hold til senere. Har heldigvis fitness center på min arbejdsplads og bruger ofte min frokostpause på at træne.

11.00 Laver endnu en kaffe og får udgivet et blogindlæg i min lille pause.

13.00 Har Skype møde med Salesforce. Døjer med et problem med mit setup som hverken eksperterne (foruden mig 😉 ) eller support kan finde ud af. Det har stået på i ugevis nu og jeg er ved at blive godt træt af det. Og så ligger mødet lige midt i frokost pausen, great!

14.00 Tid til Fitness. Har ikke trænet siden før Barcelona, så frygter lidt hvor hårdt det bliver.

14.55 Tilbage ved skrivebordet og klar til en sen frokost! Taber så halvdelen på gulvet, farvel frokost. Gud hvor irriterende når man er hunde sulten! Godt jeg købte en brownie i kantinen på vej fra træning. Hej sund frokost!

17.30 Tid til at slutte på arbejde for idag. Det har været en pokkers lang eftermiddag. Tirsdag eftermiddage er bare lange.

17.50 Rammer hjemmet og kaster hurtigt en ny t-shirt på, det var varmt at cykle hjem.

18.00 Møder min gamle kollega til en enkelt drink, snakker om gamle tider, griner af hvad vi plejede at grine af og får generelt en opdatering på hele verdens situationen.

19.00 Hjemme igen og tid til at tage et hurtigt bad.

19.40 Aftensmaden blev lavet hurtigt; rejer i fløde/spinat sovs med pasta. Nemt! Pastaretter er det nemmeste og hvad jeg ofte tyer til i en travl hverdag.

19.55 Jason beslutter han vil bage. 5 minutter i lukketid da vi skal se den store bagedyst. Jeg kæmper en brav kamp med at få opvasken færdig inden kl 20.

20.02 Vi sætter os endelig i sofaen og kan se lidt fjernsyn. Jason nåede ikke langt med hans bagning. Vi er for nyligt begyndt at se den store bagedyst (hej gamle ægtepar), har aldrig rigtig set det, og Jason har absolut ikke set det. Men vi er sgu blevet bidt af det. Vi ser ellers aldrig TV, totalt tosset vi betaler for lisens. Men det er en hyggelig tradition vi nu er begyndt på.

21.10 Jason fortsætter sin bagning, jeg tjekker Instagram og mail. Skriver med en anden gammel kollega og giver jer svar via Instagram på spørgsmål. Drikker en kop godnat te og spiser en Prince kiks.

21.30 Kagen er i ovnen og vi sætter os for at se lidt Netflix. Er lige begyndt på den nye sæson af ‘Better Call Saul’.

22.02 Jeg er nær faldet i søvn på sofaen, mit indre ur fortæller mig det er sengetid, og ganske rigtig, klokken har lige slået 22.

22.10 Bliver puttet (det gør jeg hver aften <3) og er så klar til at sove. For tiden har jeg virkelig let ved at falde i søvn, så der går ikke mange minutter før jeg er i drømmeland.

 

2 kommentarer

 • Betina

  Rigtigt godt indlæg! Gerne flere af disse slags 🙂 skønt at følge med i en dag på en helt almindelig hverdag.

  Det lyder som om der har været mange fine små stunder i løbet af dagen, selvom det bare har været en helt almindelig tirsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du bare sød, tusind tak for din feedback 🙂 det er nemlig helt nyt for mig med sådan et indlæg, fik en request om det på Instagram og tænkte at det bør jeg da prøve 🙂 Bare en helt almindelig tirsdag du ved 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy Days