Hold op hvor jeg savner ferie || Really miss that holiday

Sunday Roast

//FASHION// Sunday Roast, en dejlig engelsk tradition som vi udnytter cirka en gang hver andet år. Vi er slet ikke gode til at gå på pubben og spise Sunday Roast. Ville ønske vi var, fo det er noget så hyggeligt! Og sådan har vi brugt vores søndag eftermiddag, på pubben med familien. Jeg er ør i hovedet af mad, mennesker og bobler, men det har været en dejlig dag. Jeg iklædte mig hof-uniformen idag, bare sådan til en afveksling 😉 løs kjole over jeans med støvler og tynd efterårs jakke – helt perfekt. Virker hver evig eneste gang for mig. Og nu har jeg 8-10 af disse kjoler, så føler det er et evigt nyt look, til trods for præcis samme basis. Det er smart siger jeg jer 🙂

 

// Jacket – Zara / Dress – Zara / Jeans – Ivy / Boots – Mango / Bag – Adax / Sunnies – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold op hvor jeg savner ferie || Really miss that holiday