6 ting jeg har lært på ferien indtil nu

På Road Trip rundt op Barcelona || Road trip around Barcelona

//TRAVELLING//Igår lejede vi en lille bil og kørte på Road trip. En tur vi gerne ville have taget sidst vi var her, men endte med at lade være. Timingen var helt perfekt, efter 3 dage med overskyet vejr, så kan man lige så godt sidde i en bil, ikke? Avis udlejningen ligger 200m fra hotellet, så kunne ikke være bedre. Hentede bilen ved 8.30 tiden og første stop på turen var Montserrat. Det er en ældgammel by oppe i bjergene med et fint kloster. Vi valgte at køre til byen Monistrol de Montserrat hvor man parkerer gratis og giver €11 for en retur billet til toget. Toget kører stejl op ad bjerget og tager 15 minutter. Oppe i byen brugte vi cirka 2 timer på at gå rundt og nyde udsigten og bygningerne, inkl en god kop kaffe.

TRANSLATION: yesterday we rented a car and went on a little road trip to some nearby places around Barcelona. We went to the local Avis 200meters from the hotel and picked up a cute little car. We’ve had 3 days of overcast weather, so the timing for a little road trip couldn’t be better. First stop on the journey was the beautiful village of Montserrat, situated far up in the mountains. We drove to Monistrol de Montserrat, parked the car for free and went up by train. €11 for a return ticket per person, that’s not bad if you ask me. The train journey took 15 minutes and we spent about 2 hours up the mountain exploring the village.

Efter Montserrat kørte vi via et supermarked og købte ind til frokost. Derefter videre til vingården Codorniu, nok Spaniens ældste cava vingård dateret tilbage til 1551. Jeg var der for 12 år siden med min familie, så det var et dejligt gensyn. Købte en smagning til sølle €7, det er altså ikke galt ift hvad man betaler i Californien fx.

We then went to the supermarket for a quick lunch and on to Codorniu, probably one of the oldest Cava manufactures in Spain. We had a lovely tasting and spent a little while walking around the beautiful surroundings.

Temperaturen nåede de 33 grader, der er varmt inde i landet væk fra kysten. Så vi besluttede os for at køre til stranden. Lidt nord for Sitges fandt vi en fin lille strand (godt nok frivillig nudist strand, men skidt pyt). Der var de fedeste bølger og vand temperaturen var bare helt perfekt!

As the weather got really lovely and really warm, we decided to end out day on the beach. Such a good decision, and such lovely couple of hours by the water.

Derefter var det planen at vi bare ville køre tilbage til Barcelona for at spise morgenmad, men på motorvejen spottede jeg liiiige et outlet. Så der endte vi med at bruge 3 timer. Vi fandt begge det par sko vi længe har ledt efter hos Nike, sat ned med 70%! Win! Det skal lige siges det er den samme sko, haha! Så nu er vi som de sydkoreanske par som altid går i samme sko 😉 jeg synes det er hyggeligt!

Alt i alt en mega anbefalelsesværdig tur! Med benzin, forsikring og bileje endte den med at koste €50. Det synes jeg er godt givet ud 🙂

2 kommentarer

 • Det lyder som en virkelig lækker tur. Har været i Barcelona en del gange, men har aldrig taget turen ud af byen. Men det kan jeg da godt se, at jeg skal næste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det vil jeg 100% sige du skal goere saa 🙂 Var virkelig skoent!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting jeg har lært på ferien indtil nu