A visit to Elements Hair & Beauty in Portishead

Nye ideer til soveværelset || New ideas for the bedroom

//INTERIOR// En dag forsinket, men bedre sent end aldrig, ikke? Har teaset lidt med nye indretnings planer på Instagram. Vi er nogle tossede nogle, Jason og jeg, for hver gang vi er færdige med noget herhjemme og vi siger ‘Nu er det nu’ går der cirka en time og så snakker en af os om nye projekter, haha. Denne gang er det soveværelset som står for skud, igen igen. Jeg ved ikke hvorfor, men synes aldrig vi er blevet helt glade for løsningerne derinde. Først malede vi en væg lyserød, det virkede ok, men farven var aldrig helt rigtig. Så malede vi den samme væg dyb blå, en meget bedre farve som skabte ro i rummet. Men noget har bare virket lidt ‘off’. Tror jeg har fundet ud af at problemet lidt har ligget i vores store Malm kommode fra IKEA. Der er bare et eller andet ved den som ikke skaber ro. Vi har afskaffet os med alle IKEA møbler i lejligheden (pånær vores walk-in) og nu er vores Malm også blevet solgt. Der skal startes på en frisk med opbevaring og ting og sager i rummet. Den blå væg forbliver blå og vi arbejder ud fra den, for den er vi mægtig glad for. Hvad der ellers kommer til at ske må tiden vise, her er ihvertfald nogle ideer til hvad vi tænker og hvilke farvetema og opbevaringsløsninger vi gerne vil implementere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A visit to Elements Hair & Beauty in Portishead