Nogen gange må man godt være glad og sige det højt

//FASHION// I for lige et par billeder fra onsdag aften hvor jeg lige havde fået nogle rigtig gode nyheder, måske det er derfor smilet er stort. Måske det bare er fordi jeg rigtig godt kan lide fotografen <3 Og min pæne leopard frakke som jeg er så forelsket i! Den er fra det danske mærke Culture (gave) og fik øjnene op for dem for ikke så længe siden. Seriøst der er mange fine sager i fantastisk kvalitet og pasform. Denne frakke skreg på mig da jeg så den og har allerede fået brugt den en del. Den skal 100% med mig til New York når tiden er inde 🙂

Jeg vil smutte i køkkenet og give mig i kast med at bage croissanter. Og så skal der vist laves en morgenkaffe eller to <3

 

 

// Coat – Culture / Jeans – Ivy / Top – Oysho / Boots – Mango / Sunnies – Gucci / Bag – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 items til din efterårs garderobe, alt du skal bruge || 11 items to save your autumn wardrobe, this is all you need