På Road Trip rundt op Barcelona || Road trip around Barcelona

Når man kan iklæde sig sin seng || When you can wear your bed going out

//FASHION// Okay måske en tosset titel på det her indlæg, men læs videre og det vil 100% give mening! Mandag morgen vågnede jeg med ondt i halsen, og det blev bare værre i løbet af mandagen og tirsdagen. Igår var det helt slemt. Og Jason var også ramt. Vi var helt færdige, som i sådan at hvis vi havde været hjemme var vi gået på hovedet i seng. Men det gør man ikke når man er på ferie. I stedet finder man det blødeste og rareste man kan forestille sig at have på, og prøver inderligt på at føle sig lidt bedre tilpas. Så det gjorde jeg igår. Ny kjole fra H&M som jeg havde skudt en hvid pil efter at få fat i (tak Barcelona!) og mine nye lammefutter/sandaler som jeg synes er noget af det mest geniale længe! En undskyldning for at have futter på udenfor. Vil i høre en hemmelighed? Outfittet virkede ikke på situationen, desværre, selvom jeg var svært begejstret for det! I stedet hjalp 11 timers søvn og idag har været betydelig bedre, heldigvis!

TRANSLATION: Okay a pretty silly titel to the post, nevertheless, that’s what it felt like when I went out yesterday. I woke up with a horrible cold on Monday morning, but you don’t just stay in bed when on holiday. So what’s better than sourcing the softest dress you can find and the cutest fury sandals to pair it with? Don’t know about you, but I loved the look! Could easily wear it every day <3

2 kommentarer

 • Christina

  Du er dælme heldig med den kjole altså!!! 😍 Du ser så skøn ud i den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Amen jeg var ogsaa bare saa glad da jeg fandt den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På Road Trip rundt op Barcelona || Road trip around Barcelona