Ting jeg ikke magter - ferie edition! || I can't even.. The holiday edition

Lidt mere stilhed end jeg bryder mig om || A bit more quieter than I would have like

//FASHION// Der har været stille herinde i en uges tid! Sidste weekend nød vi de sidste dage i Barcelona og det skønne vejr! Vi landede tidligt mandag morgen i London og kørte de to timer hjem til Bristol. Det resulterede i en mandag hvor vi var trætte med træt på og det fortsatte lidt gennem hele ugen. Derudover vendte jeg tilbage til lidt omvæltninger på arbejde som mildest talt har sat mig lidt på en skæv kurs. Har ville opdatere jer med nye indlæg hele ugen, men har simpelthen ikke haft overskuddet. Nogle gange er det ok at sige højt synes jeg! Har stadig en masse outfits i lommen jeg skal have vist herinde, så glæder mig til at komme til at poste en masse igen <3 kan nemlig se på mine besøgstal i jo i den grad er derude og følger med, det skal i have stor tak for 🙂 Ha’ en dejlig lørdag!! Vi skal i IKEA…

TRANSLATION: It’s been a bit quiet in here for the past week or so. Last weekend we enjoyed Barcelona and the beautiful weather. We got delayed back in to London and didn’t get back home until the very early hours of Monday morning, so it took all week to catch up really. However, busy times or not, I still have a lot of outfit pics of my sleeve I’m aiming to post over the next week or two. Have a wonderful Saturday! xx

 

// Dress – Zara / Jacket – Zara / Jeans – Ivy / Flats – French Connection / Bag – Chanel / Sunnies – RayBan //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ikke magter - ferie edition! || I can't even.. The holiday edition