En lille lilla sag || A little purple treat

Hold op hvor jeg savner ferie || Really miss that holiday

//FASHION// Med disse storme som hersker alle vegne, saa drømmer jeg altså mig tilbage på ferie. Guderne skal vide jeg kunne bruge endnu en. Af en eller anden grund føler jeg ikke helt jeg nødt vores tur til Barcelona så meget som jeg kunne have, jeg tror der er to faktorer som spiller ind; jeg var ramt af sygdom meget i løbet af vores 9 dage dernede og så havde jeg hele tiden i baghovedet at jeg skulle tilbage til en masse bøvl i hverdagen. Tror bare ikke helt jeg kunne koble fra, det fortryder jeg lidt nu. Men nogle gange tager livet over, ferie eller ej, der er ikke meget man kan gøre. Anyhow, det er fredag og det er skønt! Må I have den dejligste weekend. Jason har ringet og sagt han har købt specialøl og tonic til i aften, er han ikke sød?

TRANSLATION: Storms everywhere, grey weather, rain and chilling temperatures. Do you guys need another holiday? I feel like I do! I don’t feel I got to relax as much as I wanted to when we went to Barcelona, as I had the cold and a stomach flu, and I knew I had to return to a stressful situation at home. So I guess I wish I would just have relaxed a bit more, taken some deep breaths and enjoyed the present. Anyhow, we can’t always control what goes around, all you can do is try and steer in the right direction and focus on all the positive things around you. Have a wonderful weekend everyone!

// Skirt – Six Ames / Sandals – Zara / Bag – Mango //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille lilla sag || A little purple treat