Nogen gange må man godt være glad og sige det højt

Billeder af vores ‘nye’ soveværelse

//INTERIOR// Igår blev vi færdige med vores lille projekt i soveværelset som jeg skrev om her. Sidste punkt på listen var maling af væggene. Og i et lille rum med 4m til loftet og en stor seng som fylder godt i rummet, så er det ikke bare lige et to timers projekt. Men vi blev færdige og idag kunne jeg tage billeder i dagslyset. Er seriøst glad for det færdige resultat! I kan se vores ‘gamle’ soveværelse her. Så hvad gjorde vi i rummet?

Opbevaring: Vi solgte vores store Malm kommode og købte to sæt IVAR skabe fra IKEA. Dertil købte vi læder stropper og træ maling i samme farve som vi ville male væggen. Skabene har vildt meget plads til opbevaring, til trods for de er betydeligt mindre end vores gamle kommode. Vi valgte derudover at hænge dem på væggen fremfor at have dem stående, igen for at skabe et lyst og let udtryk.

Maling: Vi testede en del forskellige farver og var også ude i kalkmaling. Men i sidste ende fandt vi den flotteste tone; neutral, sandfarvet og en følelse af afslappet bomuld var tanken bag. Og synes vi ramte pletskud! Uden tvivl den farve i hjemme jeg nok er allermest glad for. Farven hedder ‘Clay Figurine’ og er af mærket Valspar som vi altid maler med. Desuden lokkede Jason mig med til at male vores lister i samme farve som de to vægge, og det er jeg så glad for vi gjorde. Det ser seriøst pænt ud, synes jeg 🙂

Nye ting til at ændre udtryk: Lidt nyt er der også flytte ind i rummet, så vi kunne skabe det skandinaviske og afslappede look vi gerne ville. Vi købte IKEA Stockholm bænken som også var en del af mit moodboard. Den passede bare så godt ind i den stemning vi gerne ville skabe. Derudover bestilte jeg et lækkert og blødt uldtæppe fra Suhki.dk så der er noget blødt at træde ud på om morgenen. Igen synes jeg det har ramt helt plet med resten af stilen. Tæpperne fra Suhki er så lækre og kommer i et hav af mål og farver. Tæpperne er iøvrigt håndlavede og vores tæppe er kommet hele vejen fra Indien.. Vi investerede også i nyt sengetøj, ikke at det var et must for at lave vores make-over, men vi fandt det lækreste hvide sengetøj i 100% bomuld og sat ned til ingen penge. Det hedder endda ‘Copenhagen’ så det kunne jo ikke passe bedre.

Hvad mangler vi? Jeg har stadig en ide om at vi skal have nogle lyskæder ala disse, for at skabe lidt luftig hygge i rummet. Desuden vil jeg gerne fine lidt fine ting til at opbevare på vores String reoler som hænger over bænken. Jason kunne rigtig godt tænke sig et nyt sengetæppe, men det bliver nok ikke før til jul 🙂 Malingen og de nye skabe var virkelig det som manglede og det er jo på plads nu. Så vi er meget glade.

 

4 kommentarer

 • Maria-Isabella

  Er det dem der er 30 eller 50 cm dybe I har købt ? Det ser godt nok lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kun dem som er 30cm dybe 🙂 Masser af plads! Skal nok lige tage billeder indvendgit paa et tidspunkt saa det kan ses 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Isabella

   Fantastisk !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen gange må man godt være glad og sige det højt