15% på Celine og Miu Miu || 15% off Celine and Miu Miu

Ankommet til Barcelona || Arrived in Barcelona

//FASHION// hej fra Barcelona! Vi ankom fredag nat, fire timer forsinket med Norwegian. En lidt øv start på ferien, som også bød på en brandalarm og evakuering af lufthavnen i London. Men men, vi ankom. Når man ankommer så sent efter en hektisk rejse har jeg ofte enormt svært ved at falde til ro, så tror kl var 5.30 før jeg ordentlig faldt i søvn igår morges. Det var hårdt at komme op. Hele lørdagen gik med shopping eftersom der lå tunge skyer over byen hele dagen. Fik købt de fineste ting, det er helt vildt. Blandt andet den grønne kjole på disse billeder. Vejret idag er stadig ret overskyet, men tror nu alligevel vi forsøger os med stranden og håber på det bedste. Selv de lokale siger at dette vejr er højst mærkværdigt, så mon ikke snart det vender? I aften skal vi se fodbold på Camp Nou, tror der er en af os der glæder sig rigtig meget 😉

TRANSLATION: Arrived in Barcelona late Friday night after a long trip with four hours delays from Gatwick. Was absolutely knackered when we got here, and surprise surprise couldn’t sleep. So felt a bit like a sleepwalker all day yesterday. The weather was super cloudy, so what else to do than shopping? Oh my I bought some nice stuff, a brand new wardrobe actually. Today is still rather cloudy, but think we’ll venture to the beach and hope for the best 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% på Celine og Miu Miu || 15% off Celine and Miu Miu