Sunday Roast

11 items til din efterårs garderobe, alt du skal bruge || 11 items to save your autumn wardrobe, this is all you need

//INSPIRATION// Glædelig fredag piger! Her skinner solen og jeg ser så meget frem til weekenden! Men har også set frem til at dele dette indlæg med jer, for har længe ville formidle mine bedste efterårs stylings tip med jer, da jeg synes det virker ret så genialt for mig. Det er simpelt, såre simpelt faktisk! Jeg har opbygget en efterårs garderobe som primært består af items som i ser på kollagen nedenfor. Og de items mikser jeg så på kryds og tværs for hver dag at skabe nye looks, men altid med udgangspunkt i det samme. Det er smart, det virker, jeg sparer en masse tid om morgenen og indtil videre er jeg ikke blevet træt af det 😉 I får lige lidt tanker til de forskellige dele og hvad mine anbefalinger er:

Jakker: Til efteråret har jeg en lang frakke som dækker numsen, samt et par kortere af slagsen. Jeg vil altid sige at man bør have mindst en af hver. Når jeg skal køre i bilen hader jeg fx at sidde i en længere frakke, så er det smart lige at hoppe i en kort. Men når der er koldt og jeg skal gå rundt kan jeg godt foretrække noget længere. Det samme gælder hvis jeg har kjole på med strømpebukser, så gider jeg ikke en lang frakke da jeg synes det ser så konet ud, så vil jeg hellere have en kort. Men når jeg har jeans på, med eller uden kjole over, så kan begge længder gå an 🙂

Kjoler/Skjorter: Uden tvivl et must i min garderobe da de kan bruges på et hav af forskellige måder; over jeans (min favorit for tiden), med strømpebukser, uden strømper hvis vejret tillader det og under en strik som lag på lag effekt. Et godt tip er at købe skjorter som er lidt oversize, for de kan snildt bruges til alle looks jeg nævner 🙂 Gå efter farver og prints som du føler dig tilpas i og som du føler passer med resten af dine items.

Sko og støvler: Okay lidt skørt jeg viser et par støvler med hæle, for ejer nærmest ikke højhælede sko længere, MEN jeg synes disse støvler er så flotte og slangeprint støvler er ikke til at komme uden om denne sæson. Jeg skal 100% have mig et par. Måske disse flade. Men hvis ikke jeg var 180cm, så var jeg hoppet på de højhælede med det samme. Både støvler og trainers kan styles på så mange forskellige måder alt efter smag, anledning og humør. Husk igen at købe sko som du føler dig tilpas i både med jeans og med kjole på, jo mere alsidige, des bedre 🙂

Accessories: Jeg skal 100% have mig en stor tote til efteråret. Det er en taske jeg i den grad mangler i min garderobe (ja, du læste rigtigt, jeg mangler en taske.. og en ny pung.. ahem).. Men en god stor taske til hverdag er et must, til at holde styr på alle de ting der dagligt slæbes til og fra arbejde. Sådan har jeg det hvertfald. Desuden vil jeg også anbefale en lækkert halstørklæde. Det er godt til det koldere efterårs morgener og kan snildt pakkes væk (i den store taske) når man smutter hjem fra arbejde og efterårs solen luner i kinderne. Det giver god mening ikke?

Håber det er nogle tips I kan bruge. Og I må endelig skrive en kommentar hvis I har nogle gode tips og tricks I gerne vil dele herinde 🙂

 

 

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here / 10 – Here / 11 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Roast