Et sted midtimellem // Somewhere in between

Vi har booket ferie til… || We’ve booked another holiday..

//TRAVELLING// Havde jo lovet en lille opdatering  på New York indlægget hvor jeg hintede om at vi også havde bestilt billetter til en anden destination i forbindelse med turen. Så efter 5 dage i New York til november, tager vi et lokalt fly fra JFK og ned til Mexico. Præcis som sidste år i november på vores bryllupsrejse. Sagen er den, at vi faldt pladask for Mexico, det land har virkelig vundet vores hjerter. Da vi rejste fra hotellet sidste år sagde de alle ‘See you next year’.. Og vi var sådan, yeah right! Men, en aften for et par uger siden nævnte jeg det for Jason, hvorfor ikke tage dertil igen? Og bo på det fantastiske hotel bare en gang til. Det er ikke noget vi kan gøre når vi en gang får børn, for det specifikke hotel er Adults Only. Og det er med at gøre disse gode ting med hinanden, for hvorfor ikke? Så stik imod hvad vi normalt gør, så har vi altså booket samme hotel igen i år, denne gang dog kun i 6 dage. Men én ting er sikkert! Vi glæder os og er sikre på det bliver et fantastisk gensyn! Hotellet hedder i øvrigt Excellence Riviera Cancun, ligger 25min syd for Cancun og er det vildeste jeg nogensinde har oplevet, ren og skær luksus! Kan klart anbefales 😉

TRANSLATION: Owe you a bit of an update on my New York post from the other day where I hinted about a second destination. So after spending 5 days in New York, we have actually booked a flight from JFK to Cancun, Mexico where we’ll be spending 6 nights at our Honeymoon hotel from last year. it was a pretty crazy suggestion from my side a few weeks ago, but we loved the idea so much and thought ‘why not?’. I think it’s safe to say we cannot wait to go back and explore Mexico again, a country that completely won us over last year. We’re in love with that place! So all I can say, bring on November! Oh and by the way, we’re staying at the Excellence Riviera Cancun which is the most amazing and indulging place I’ve ever stayed, definitely worth a visit!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sted midtimellem // Somewhere in between