En fantastisk lørdag || A fabulous Saturday

Se min kjole den er blå som… || Look at my blue dress

//FASHION// Var faktisk slet ikke klar over at H&M havde lavet endnu et samarbejde, men da jeg så dette billede i torsdags faldt jeg fuldstændig pladask for denne smukke kjole. Så den blev klikket hjem med det samme med ‘Next Day Delivery’ og fredag hentede jeg den. Jason gad ikke tage billeder af den igår, kun et outfit om dagen siger han, haha søde fotograf! Nåmen, vi fik taget billeder idag og synes de blev så fine! Flere hvor de kommer fra endda <3 Kjolen er lidt af en drøm hvis i spørger mig og ligger til ikke ret mange penge! Bliver uden tvivl populær både her til sensommeren, men også til vinter over jeans og støvler! I like.. Xoxo

TRANSLATION: I had no idea whatsoever that H&M was launching a new and pretty collection, but when I saw this picture on Instagram on Thursday, I fell in love. Deeply in love with a blue dress. So I ordered it with next day delivery and picked it up Friday. It’s everything I’d hoped for and a bit more! And I love the photos J shot with me today, just think it’s the perfect dress, both for cool summer evenings and later on in the year when you can wear it paired with jeans and boots. Just love it! xoxo

// Dress – H&M / Sandals – Louis Vuitton / Bag – Gucci Marmont / Sunnies – Ray Ban (15% off with code STYLEBY15) //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fantastisk lørdag || A fabulous Saturday