Min 30 års fødselsdags gave || What I got for my 30th

Er jumpsuit som gør glad helt ned i maven || The perfect everyday jumpsuit

//FASHION// Og så spørger I sikkert hvordan et jumpsuit kan gøre glad helt ned i maven? Det skal jeg fortælle jer: en perfekt kombination af lækkert materiale, perfekt pasform og bare fandens masse komfort. Det er et jumpsuit som gør glad helt ned i maven 🙂 har allerede besluttet det skal være mit rejseoutfit når vi drager på ferie. Her står tingene nogenlunde til, men bedst af alt fik vi besøg hjemmefra igår, min lillesøster og hendes kæreste er her de næste 14 dage og det er skønt! Og sommervejret skulle vist komme tilbage, så det kan næsten ikke være meget bedre! Glæder mig hvertfald til at få lidt sol på næsen igen inden vi tager på sommerferie. Jeg håber i øvrigt på at uppe mit blogger game en del over de næste par uger, så håber I er med på at følge med <3

TRANSLATION: Cannot tell you how happy I am I stumbled across the jumpsuit at Whistles on Park Street the other day; it’s just a perfect fit and so comfortable! It’s already a new favourite in the wardrobe. My mind is a bit elsewhere these days, but over the next couple of weeks I’ll really try and up the game when it comes to blogging, so watch this space! And then I’ll spend some quality time with my sister and her boyfriend who’s visiting from Denmark <3

// Jumpsuit – Here / Jacket – Here / Bag – Stella McCartney / Vans – Here / Sunnies – Here //

2 kommentarer

 • Rikke

  Jumpsuits er mega behagelige, lige indtil man skal på toilettet, så er de mega besværlige 🙂
  Derfor bruger jeg dem kun “sikre” steder, som hjemme, på kontoret, hvor jeg kender toilet situationen.
  Jeg vil gerne udgår at flashe boobies til en eller anden fremmed på en tankstation, eller kæmpe med tøjet på et lille snævert flytoilet, så ville ikke bruge jumpsuit som rejseoutfit.
  Men nu er jeg også mere klodset end gennemsnittet, så måske er det bare mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg ved godt hvad du mener, og tror nogle jumpsuits er vaerre end andre. Dette kan bestemt toilet godkendes, haha! Og jeg taler af erfaring 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 30 års fødselsdags gave || What I got for my 30th