Vi har booket ferie til... || We’ve booked another holiday..

En ny weekend || A New weekend

//FASHION// Hej med jer. Tænkte jeg lige ville vise mit arbejdsoutfit fra igår. For mig virker en kjole over jeans tilsat flats altid! Og hvis jeg skal være ærlig, så kan jeg da virkelig også se den kombination gå igen adskillige gange på mine sende outfits. I må sige til hvis i synes det bliver for kedeligt, haha! Men tror vi alle kender til det med at finde en kombination der bare virker og som er behagelig! Skoene fandt jeg i outlet i sidste weekend sat ned fra 1000kr til 100kr. Mega scoop! Så har gået dem til de sidste tre dage på arbejde og nu er de geniale. Mine jeans købte jeg for 3 år siden i Barcelona, uden at prøve dem på. Men ved I hvad? De er et af de få items i min garderobe som efterhånden er så tyndslidt og med huller fordi jeg bruger dem konstant. Det er sjovt ikke? Må se om jeg kan finde et nyt par når vi tager derned lige om snart.

Husk I stadig får 15% rabat på solbriller hos sunglassesshop med koden STYLEBY15, den gælder indtil slutningen af august, så det er med at være hurtige <3

TRANSLATION: Just wanted to show my work outfit from yesterday as it’s not often I show you guys what I wear throughout the week. One thing I have noticed is a dress over a pair of jeans paired with flats seems to be a winning combination for me. Just love it, it’s always a saviour. I found the flats last weekend in an outlet, reduced from £100 to £10, such a scoop! Been wearing them in all week and absolutely love them!

Just wanted to remind you that you still get 15% off sunglasses from sunglassesshop with the code STYLEBY15, the offer will last until the end of August, so hurry up and order your new pair heavily discounted 🙂

// Dress – H&M / Jeans – Mango / Flats – French Connection / Jacket – Bubbleroom / Sunnies – RayBan (15% off with code STYLEBY15 until 31st august 2018) / Bag – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har booket ferie til... || We’ve booked another holiday..