En lækker gave til alle jer || A gift for all of you

En fantastisk lørdag || A fabulous Saturday

//FASHION// Min lørdag har været lidt bedre end mine gennemsnitlige lørdage. Jeg sov godt, rigtig godt og længe. Spiste god morgenmad og drak kaffe. Og så ringede vi til vores ferie-pusher, rejseselskabet hvor vi bestilte vores bryllupsrejse igennem. Nogle gange kan jeg godt lide at støtte rejseselskaber (jeg arbejder selv for et for dælen da, så selvfølgelig!), men de ordner tingene for dig, arrangerer fede tograders osv osv. Der er bare styr på tingene. Anyhow, vi bestilte ferie, til november. Hvor ferien går hen skriver jeg mere om i løbet af de næste par dage.

Kan godt love for vi var høje på ferie stemning, og det var vejret også, så hoppede i min noget så fine hvide kjole fra Bubbleroom og traskede afsted med J mod posthuset. Pt sidder vi og slikker sol nede på havnen, det er altså ikke værst <3

TRANSLATION: Have had such a wonderful Saturday, it’s just been a tiny bit better than the average Saturdays. Slept really well last night, and had a great lie in. After a good breakfast we decided to book our November holiday, so we called up our holiday-pushers at Blue Bay Travel. We booked out honeymoon there last year and hoped they could help us this time around, and yes they could! Where we’re going I’ll tell you next week, but all i can say is, we’re super excited! Celebrated by wearing my new and super summery dress from Bubbleroom.

// Dress – Here / Basket – Here / Sunnies – Here (15% off with promocode STYLEBY15) / Sandals – Louis Vuitton //

1 kommentar

 • Rikke

  Det er nogle seriøst gode billeder af dig!
  Du rocker bare lyse sommerfarver, f.eks. også med din hvide Gucci tee.
  Og så klæder et “feriesmil” dig <3

  Vi er også i gang med at planlægge "sommerferie" selvom den først bliver til september. Heldigvis har sommer i DK været god i år, næsten for god 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lækker gave til alle jer || A gift for all of you