Mens der stadig var sommer || While the summer was still going strong

West Bay, Dorset

//LIFESTYLE// I søndags køre vi på stranden. Der var nemlig over 30 grader og vi følte i den grad vi havde brug for at komme ud af byen og ud til vandet. Vi bor 20 meter fra vandet i Bristol, men her kan man altså ikke svømme, det er ikke rent nok. Vores nærmeste strand er 35min kørsel væk, men er ret mudret grundet det sindssygt hurtige tidevand. Så vores venner anbefalede os at køre ned til Dorset, Englands syd kyst, til en lille badeby og strand ved navn West Bay. Hold op der var smukt! Relativt få mennesker taget det gode vejr i betragtning og det klareste vand jeg længe har set. Det var hundekoldt, men virkelig forfriskende! Det tog os små to timer at køre derned, så lidt af en tur for bare en enkelt dag. Men det var det hele værd! Badedragten på billederne blev indviet for første gang, den er så lækker! Og så koster den ingen penge, vi snakker under 100kr! Den er lille i størrelsen, så gå en størrelse op ift hvad I normalt ville købe <3

TRANSLATION: Last Sunday we went to the bech! As it was more than 30 degrees hot, we were dying to get out of the city. Our nearest beach is about 35minutes away, but it’s pretty muddy because of the tide. So we were recommended going down to West Bay in Dorset as our friends said it was beautiful. The trip took just under two hours, but it was so worth it! Such a stunning beach with crystal clear (and cold) water! The beach was not that busy given the high temperatures, so 100% a place I can recommend going and we’ll certainly go back soon! I got to wear my new swimsuit for the first time and it exceeded all expectations! It cost next to nothing and run a bit small in size, so can recommend going up one size <3

// Swimsuit – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens der stadig var sommer || While the summer was still going strong