Basket from the flea market

Vind de smukkeste øreringe || Giving away the most gorgeous earrings

//GIVE AWAY// Godaften piger! Ville lige tjekke ind og sige hej og nævne den seje konkurrence jeg har kørende ovre på Instagram @stylebyjosephine. Der kan I nemlig vinde verdens pæneste hverdags øreringe fra Carré. Har haft mine i en uge nu og har kun haft dem af når jeg har sovet, jeg er tosset med dem, hihi. Anyways, det er lettere end let at smide et lod i puljen om at vinde, så hop da lige over og tjek min Instagram ud 🙂

TRANSLATION: Good evening guys. Just wanted to check in quickly to mention the amazing competition I’m running on my Instagram profile at the moment – check out @stylebyjosephine for a chance to win these beautiful hoops from Danish jewelry company Carré. I love them so much and they’re perfect for everyday use. Xx

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basket from the flea market