En ny leopard kimono || A new kimono for my wardrobe

Mens der stadig var sommer || While the summer was still going strong

//FASHION// Bare lige et hurtigt hej fra mig her til aften. Outfittet er fra sidste fredag hvor der var tosset varmt, mindst 30 grader. Det var lækkert! Jeg hentede J fra arbejde og medbragte iced lattes. Dem kan man virkelig ikke få nok af her om sommeren, har I det også sådan? Der har været lidt køligere og overskyet idag, men det klager jeg virkelig ikke over. Det er jo næsten umuligt at sove når der er 27 grader i soveværelset. Gisp! Men solen skulle komme tilbage i morgen, det klager jeg heller ikke over 😉 God aften!

TRANSLATION: Just a quick Hello! from me tonight and a couple of pics from last Friday when it was hot! Must have been 30 degrees at least. I picked J up from work and brought iced lattes. Don’t know about you, but I really cannot live without iced lattes when it’s this hot. A bit cooler today, which I’m not complaining about. However, they’re promising another beautiful weekend, which is obviously not bad either 🙂

// Shorts – Y.A.S / Shirt – Ralph Lauren / Sandals – Louis Vuitton / Bag – Gucci //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny leopard kimono || A new kimono for my wardrobe