Vind de smukkeste øreringe || Giving away the most gorgeous earrings

Kjolen efter den var en tur ved skrædderen || A new dress

//FASHION// Tiden flyyyyver afsted og jeg prøver at følge med. Tænk engang, vi er halvvejs gennem 2018 allerede. Og på mandag kan vi fejre vores allerførste bryllupsdag!! Hvor blev tiden dog af?

Her går det godt, var lige ved at skære toppen af min finger af igår, for pokker det blødte. Men heldigvis er det ved at hele nu. Arbejdet er travlt, travlt og atter travlt. Så ser virkelig frem til denne weekend som gerne skulle byde på 30 grader og grill mad. Uhm. Og noget fodbold kan vist heller ikke undgås eftersom England er gået videre.

Billederne er fra i søndags hvor jeg var hoppet i en af mine mange yndlingskjoler. Den har været en tur ved skrædderen, for var træt af længden på den, fik den bare ikke brugt! Nu er den helt genial i længden, til både brug som kjole og kimono. Har den sågar på i skrivende stund. Hvad synes I om denne nye længde? I kan se den gamle længde på disse billeder 🙂

TRANSLATION: Time is just flying passed at the moment. On Monday we can celebrate our first wedding anniversary, how crazy is that? Cannot believe where the last year has gone.. I’m very busy at the moment at work, so trying to find time for blogging is hard. So looking very much forward to the weekend which should consist of plenty of sunshine and maybe a bbq or two. And guessing some football too now England qualified for the next round. Do you think they’ll make it all the way to the final?

The pictures are from this Sunday where I wore one of my favourite dresses. It’s been with the tailors for a few weeks as I wanted it shortened. It’s such a perfect fit now, both for wearing as a dress and a kimono. In fact, I’m wearing it right now. If you want to see how it looked before, have a look at these pics. xx

// Dress – Ganni / Sandals – Dixie / Bag – Mulberry / Sunnies – Chanel / Earrings – Carre //

1 kommentar

  • Katrine

    Wow, genialt at få den syet kortere! Den kjole har virkelig den perfekte længde nu 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind de smukkeste øreringe || Giving away the most gorgeous earrings