Siden sidst, jeg er her stadig || I'm still here

Basket from the flea market

//FASHION// En skøn weekend er ved at gå på helg. Vi har haft Indian summer hvor temperaturen har rundet de 30 grader. Det er ikke dårligt sådan at komme hjem til efter sommerferie. Var igår hoppet i min fine nye kjole fra Elaine Hersby, som jeg hentede fra hendes studio i Kbh i tirsdags. Helt genial til disse varme grader grundet den åbne ryg, det luftige design og muligheden for at gå ud uden bh, haha! Win! Smuttede forbi et lille loppemarked inde i byen igår og fandt den fineste kurv for 30kr, passede helt perfekt til badeværelset! Den ville nu også have været pæn som taske, synes I ikke?

TRANSLATION: Such a wonderful weekend is coming to an end. I can get used to this Indian Summer we’ve had with temperatures reaching 30 degrees! Just perfect weather to return to after a summer holiday. Yesterday I wore my new dress from Elaine Hersby, it’s brilliant for this sort of weather as it’s so airy with the open back! Can totally recommend it. Went to the little flea market on Corn Street yesterday and found this cute little basket for £3, such a bargain! And perfect for the bathroom to store away all my makeup.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst, jeg er her stadig || I'm still here