Nogle gange må man godt være afslappet og helt uperfekt

Sommer nyheder til under 150kr – det har jeg bestilt hjem

//INSPIRATION// Hej med jer! Nu er vi så tæt på weekenden, er det ikke skønt? Og kalenderen siger juni, det er da næsten endnu bedre! Juni er min yndlings måned, nok mest fordi det er min fødselsdagsmåned 🙂 Men også fordi det altid plejer at være der hvor sommeren rigtigt starter og man ved man snart skal på sommerferie snart. Ej jeg glæder mig! I den forbindelse kom jeg helt tilfældigt til at kigge forbi Shein forleden, da jeg faldt over en smuk badedragt hos dem. Plejede at købe rigtig meget hos dem (en asiatisk version af Asos som koster ingen penge og kvaliteten er i top), men har ikke købt fra dem i langt tid. Kunne altså ikke helt dy mig, for synes der var så meget pænt, til ingen penge! Så købte den røde badedragt, tror den bliver så lækker til Barcelona. Desuden købte jeg den polka prikkede bikini, den er simpelthen for fin. Det blev ogå til en sort top til arbejde og varme dage. Og så blev det til den fineste stribede kjole, amen altså glæder mig helt vildt til det hele ankommer.

Lige lidt tips til køb hos dem; her i England er det uhyre sjældent pakkerne bliver taget i tolden, har endnu ikke oplevet det. Men fordi tingene har så lav værdi, så er det altså minimalt hvad man kommer til at betale i told, skulle pakken blive taget. Så jeg vil hvertfald varmt anbefale det, altså en smuk badedragt til 100kr kan man da ikke gå galt i byen med 🙂 Og desuden er størrelserne lidt små, så gå en str eller to op..

Ha’ en dejlig fredag! xx

 

collage

 

// 1 – Here / 2 – Here / 3 – Here / 4 – Here / 5 – Here / 6 – Here / 7 – Here / 8 – Here / 9 – Here //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange må man godt være afslappet og helt uperfekt