Ny frisure

Sommerens lækreste sandaler

//NEW IN// Okay bedre sent end aldrig, men laver altså lige et indlæg her for sig selv om de skønneste sandaler. Spottede dem for 2-3 måneder siden på Louis Vuitton’s hjemmeside og et par gange på Instagram, og synes de var noget så fine! Jeg køber sjældent sandaler for synes de skal være helt perfekte og komfortable, ellers gider jeg dem ikke. For to år siden investerede jeg i mine Gucci badetøvler som jeg stadig elsker. Godt køb! Sidste år købte jeg et par læder sandaler fra Pull&Bear til ingen penge, og de er hands down de bedste sandaler jeg nogenside har ejet. Skulle have købt to par. Sidste år købte jeg også et par Balenciaga sandaler, men hold nu lige op hvor var de bare ikke skabt til min fod. Aldrig har jeg oplevet værre pasform med en sandal. Så, de blev solgt..

Denne sæson ville jeg så gerne investere i en god solid sandal. Gider ikke en med tynde stroppe som man føler er lavet af næsten ingenting, når man skal give så mange penge for dem. Hermès’ sandaler er SÅ fine, men har to ting med dem: 1/ ALLE har dem jo. Og så står jeg lidt af. 2/ Har på fornemmelse de vil sige ‘flop’ ‘flop’ ‘flop’ hver gang man går op og ned af trapper, og det tror jeg ville irritere mig. Har dog ikke prøvet dem, så kan ikke sige med sikkerhed.

Anyhow, håbede de havde disse LV i London så de kunne blive prøvet på mht str osv. Og det havde de. Og de var endnu mere perfekte i virkeligheden end jeg havde turde håbe på. Så det tog mig cirka to sekunder at beslutte de skulle være mine 2018 sommer sandaler 🙂 De er helt normale i størrelsen, tog præcis den størrelse jeg normalt går efter. De er ikke Birkenstock behagelige, men stadig super lækre at have på. De skal lige gåes til, men sådan er det med sko. Alt i alt, kæmpe anbefaling her fra 🙂

 

75a7c371-6736-4f7a-a529-53071b5f54f3 02227fa3-cd39-4a6c-b0f2-e4e6cdc43219 752b8807-675e-42df-ae39-fba20c00b8f3

// Sandals – Louis Vuitton //

4 kommentarer

 • Rikke

  Det er sjovt som fødder er forskellige, jeg har Balenciaga sandalerne i flere farver og knuselsker dem, og har også lign model fra Chanel.
  Omvendt så har jeg det MEGET anstrengt med Birkenstocks og badetøfler ala H2O modellen som man møder alle steder. Tror det er nogle barndomstraumer, fra min far og hvide tennissokker i netop Birkenstocks/h20 🙂
  Vi deler mening om Hermes,jeg har prøvet dem et par gange, men det er ikke mig, jeg kan heller ikke med mules, der skal være noget hæl eller rem om hælen for at jeg har følelsen af ikke at smide skoen ved næste skridt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg er helt enig med dig ang. Hermés! Tror også de siger den lyd 😀 Jeg syntes de er mega fede dem du har købt. Er også selv blevet lun på dem 🙂
  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Wow hvor er de dog flotte! Jeg overvejer selv at investere i dem og ville derfor høre om du har erfaring med slid (eller fornemmelse for hvor hurtigt de bliver slidte)? Er det mon et par man kan have i mange år? ☀️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   jeg tror og håber bestemt det er nogle man kan have i maaaaange år! Jeg vakgte dem netop fordi de virker til at vaere så slidstaerke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny frisure